Rijkelijk gevulde rosbief salade

Carpaccio maar dan net iets anders. Deze heerlijke salade heb ik gemaakt met zelf gebraden rosbief en zelf gemaakte pesto met basilicum uit eigen moestuin. 

Ingrediënten:

  • 100 gram gemengde sla 
  • 100 gram gebraden rosbief
  • flinke eetlepel verse pesto
  • 2 roma tomaatjes
  • 1 eetlepel pijnboom pitjes
  • 1 eetlepel parmezaanse kaas
  • peper en zout uit de molen
  • olijfolie

Bereiding:

Mocht je ook graag zelf je rosbief maken en verse pesto dan beginnen we uiteraard eerst met deze 2 dingen klaar te maken. Je kunt op de schuin gedrukte woorden bij de ingrediënten klikken om door te linken naar deze recepten. Vind je dit teveel werk kun je ook prima rosbief van de slager gebruiken en verse pesto van bijvoorbeeld de AH.

Verdeel de gewassen sla over een groot bord. Verhit een koekenpan en rooster hier kort de pijnboom pitjes. Laat ze afkoelen en verdeel over je rosbief samen met de pesto, tomaat en Parmezaanse kaas. Besprenkel met een lekkere olijfolie en strooi en wat grof zeezout en grove peper overheen.

Heerlijk als Lunch maar ook als Diner een prima maaltijd.

Eet smakelijk!

Weet je dat je mij ook op Facebook kunt volgen en er ook een besloten groep bestaat?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s